Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYANSER

Ett skarpt ord är
varje fåfängd tankes fall

Tröst är varje gråtande
tårs upptorkare

Varje människobarn är
en dyrbar pärla i ett pärlhalsband

Varje fågel är en glädjebärare
i dessa karga landskap

En dagdröm kan ge ro och vila
men också olycklig kärlekssorg

Att barnslighet är en vuxens skam vet vi ju
men utan barnslighet kan vi ingenting göra

Vår Skapare är vår livssubstans
ändå finns det dom som lever fastän dom är döda

Kom ihåg att livet måste vara attraktivt
Det måste det trots alla svåra år, motgångar

Du skriker ut: VARFÖR
                 GUD
Om du finns...
Gör du detta bara på pin-kiv?

Kom ihåg att livet
måste vara attraktivt

Visioner
Var en visionär
Sök efter kryphål
som tar dej ut ur mallen
Den som låste in dej
som barn

Så kom ihåg att
livet
Det liv
som inte har dej själv
som chef

Utan Skaparen
och det liv Han ger
det är det som är
attraktivt




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt gott och fint kommer från Honom.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar