Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skratta med dig är något bland det underbaraste som finns

Ibland måste tankarna vila
och hjärtat sucka lite
i mörkret
när jag hör dina andetag
som fångar mig
vackert och stilla
inom mig är du alltid
leendet och ljuset
platsen utan destination
där jag redan är
du möter mig alltid
halvvägs, hela vägen
Även dina händer
rädsla som blir mod
flykt som blir trygghet
en fantasi i verklighet
och ditt skratt alltid
som den ljuvaste musik




Fri vers av poetlinan
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 18:27



Bookmark and Share


  firefire
jättevackert!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan