Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika utväxt..

Människan vandrar
på livets väg
planterar sina dagar
till olika utväxt..
tidens längd
den förutbestämda







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 12:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vad en människa sår det får hon också skörda"
2010-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Man får alltid skörda vad man planterat.
Om ingen mördar det man planerat.
2010-04-07

  peter markurth
sann
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP