Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampar på andras fötter..

Som en tävling
verkar livet vara
för en del..
dom måste hinna
till första plats..
under loppen
trampar dom hej vilt
på andras fötter
utan att bryr sig det minsta
för fram ska dom..
dessa egocentriska
självupptagna personer









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-24 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En sorglig verklighet.
2010-02-25

  Johan Bergstjärna VIP
jag!! ...Jag!!! JAG!!!!
2010-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Många föreställer sig nog att jag är den enda buffeln på poeter.se.
2010-02-24

  lodjuret/seglare VIP
dessa egocentriska personer... av vilka några av oss ibland sällar sig till att själv vara, obetänksamt, sanslöst, tanklöst har man väl en eller annan gång i sitt liv nästan skämts över att bli till en sådan busa eller buse, om än kanske i något mindre skara än pilgrimer på väg till någon mur de ändå inte kunna tränga igenom på sin färd genom livet
tänkvärd text förtjänar sina trenne snödroppar
2010-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Konkurrens och statusjakt, som Peps sjöng.
Mamonismen och karriärklättrandet.
Vad är det man vill bevisa?
Tomheten ekar bara ännu mer.
"Står du ut med ensamheten i ditt tomma skrik?", som Lundell sjöng.
2010-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP