Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt handlar om respekt, för olikheter..


Oliktänkande utvecklar..

Oliktänkande människor
är stimulerande för tanken
att fastna i liktänkande
är motsatsen..
faran är inbördes beundran
där oftast alla är ``eniga``
självklart är både på gott och ont
men kan hämma det egna..
nya möten stimulerar
vidgar perspektiv
utvecklande för människan..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-25 12:25



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Rent poetiskt är du ute lite och flummar. Inget fel i det. Det gör jag med. Men det här var liksom inte färdigt...
2010-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar att alla har samma åsikt som jag.
Det blir enklast så.
2010-02-25

  kråkan VIP
bra..så är det såklart..
2010-02-25

  Bibbi VIP
Min favoritförfattare W.Nee som satt tjugu år i fängelse i Kina för sin tro skriver att det är nyttigt för kärleken att tampas med olika åsikter.
Så jag håller med Dig.
2010-02-25

  aol
håller med dej , sant skriftat,
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP