Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ritade streckfigurer under kuddarna med tårarna

varje sekund var början på oändlighetens tidsepok
varje minut om möjligt ännu mer
när mina ögon följde vinden i gardinen
när fågelsången ekade i dörrens lås

när dofterna var knippen utav höstlöv
i en gisten vas

jag ritade streckfigurer under kuddarna med tårarna
varendaste en som föll
för all den längtan som jag har till dig

jag skrev små
tecken under vindens sånger
för att du skulle fånga dem
som snöflingor i handen

kanske åter skulle jag känna din
hand om mina ögonfransar
din doft i mina morgontimmar

 

jag ritade streckfigurer
under kuddarna
med dofterna mitt hjärta bar

jag famnar dig
var natt i längtan






Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skriver du om längtan Maria!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~