Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ofta döms inte människor enl. fyrkantsformen...han/hon är si eller så, gör alltid på ett visst sätt osv. Det är i vart möte vi blir till, på nytt och på nytt..


Vindbollar & blå fyrar


Det finns folk som färdas
i öppen eka över oskrivna blad
fångar mjuka vindbollar
kastar ljudlöst mot någons famn

sådana som sparar
månljusglimtar i innerfickan
den vänstra,
bränner tändstickor halva
för att samla sammanhangen
i egenvikta påsar att skaka om
då och då,
skapar rassel, blå fyrar
ljuskäglor som ständigt ändrar form






Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 566 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-24 23:29



Bookmark and Share


  sister mary
"sparar
månljusglimtar i innerfickan"

"samla sammanhangen
i egenvikta påsar"

WOW! Magnifik är din diktkonst ! Jag avnjuter resultatet långsamt,läser in det i hjärtat och sparar. Tack!
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_