Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan..

Livet bär sin tid
begär vår väntan
tålamod
att visa fram det mogna
stilla invänta något nytt
bortom det osynliga








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 13:28



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
"Begär vår väntan" – fenomenalt.
2010-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Mark 4:28
Patience is a virtue.
2010-02-25

  Nina Nightwish
Sant, vackert:)
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP