Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är skriven av min dotter.....till sin mamma..


Eva..

Du är bäst
och mycket mer
Du dansar runt
och alltid ler
Du inspirerar mig
varje dag
Du har ingen aning
vad det gör mig glad







Feb. 2010




Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-25 13:56



Bookmark and Share


  Anjeska
Fint! Diktandet går i arv:) Värmande rader till "lilla mor"
2010-02-26

    ej medlem längre
GLAD :-)
2010-02-25

    leelee
Så roligt att få en sådan text skriven till sig! :-) Jättefin!
2010-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Jättefin hyllning!
Man ska hedra sin moder.
2010-02-25

  kråkan VIP
Å så fint:) Lycklig man blir av sånt..Tack!
2010-02-25

  walborg
Jättefin dikt till finaste Mamman!!!!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP