Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Jag älskar dig så mycket.
men det jag gjort mot dig,

det hindrar allt att bli bra.
Du vet inte om det ännu.

men mitt svek,
mitt misstag jag gjorde.

det kommar förstöra allt.
jag vill inte berätta.

jag vill inte förstöra allt.
men jag blir snart tvungen,

mitt samvete har hunnit ikapp mig....




Fri vers av Mainda
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-25 13:59



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Så vacker poem
vän
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda