Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forskare menar att ett förebyggande program,ett antirökprogram, som riktar sig till vuxna med lågt IQ , borde införas...är mer benägna att börja röka..


Lägre IQ..

Rökare har lägre IQ..
det är inte själva rökningen
som ger det
utan den som röker
har lägre IQ innan...
mycket intressant det hela
ger större förklaring till
varför någon överhuvud taget
vill stoppa en giftpinne i munnen..










mare







Fri vers av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-25 16:26



Bookmark and Share


  erkki
Visst. Det är ju en mycket enkel logik. Med lågt IQ har man svårare att ta självständiga beslut. Första ciggen smakar ju riktigt illa.
Men...varför inte låta dem hållas? Om de håller sig undan.
2010-02-26

  Marlboroman/Hg VIP
skitsnack ;-D
2010-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Han tillskrivs många underliga egenskaper. Bland annat påstås han bära prada.
Men skratten kommer att fastna i vrångstrupen en dag.
2010-02-25

  Mr Lindemann VIP
Är det inte så att satan röker marlboro?
2010-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Det finns INGEN anledning att röka.
SÄRSKILT inte för kristna.
Man bryter ned templet som är Herrens boning.
2010-02-25

    ej medlem längre
nja .... det tror jag inte på
men frågan väcker säkert diskussion
2010-02-25

  Larz Gustafsson VIP
AMEN!!
2010-02-25

  kråkan VIP
fy da..säkert sant..fast har ingen lust egentligen att hålla me..då jag själv är rökare..fast dum är man ju så det är la bara att gilla läget lixom:( bra skrivet..känns..tack
2010-02-25

  LenaJohansson VIP
smakar gott...god effekt
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP