Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet gör sig redo..

Under vitfärgade ytor
gör sig livet redo
att vakna
upp ur sin långa vintersömn
sträcka sig hög
ut ur sina gömmor
belysa marken återigen
med all sorts färg..









mare






Fri vers av mare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-25 18:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart!
2010-02-26

  walborg
Så ljuvligt vackert Du skriver här! Tack snälla.
2010-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag jublar inombords vid blotta tanken.
"Tomorrow is bound to bring the first day of spring", som Graham Parker sjöng.
Snart kan vi instämma i den fina sången.
2010-02-25

    ej medlem längre
Det går riktigt att ta på "känslan" som du beskriver!

När jag tittar ut genom fönstret och ser den vita snön, tycker jag nästan som genom röntgenblick se hur det rör sig under den frusna ytan.


Hälsn. Ann
2010-02-25

    ej medlem längre
Det och din dikt tycker jag OM :-)
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP