Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänsande

ros.
ovilja.
kvällar.
stjärnor.
ögon blickar ut mot gården

väntar på kärleksparen
nyfiket räknar minuter

kolonilott
stjärnor av nyckfullhet

vaska dem
viska till varandra
prata bakom ryggen

nej, oskyldigt

de första stegen
unga hjärtans attack
vill vi nu lyssna på ...




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR