Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förräderikniv

kniv av svek
väntar i hjärtats djup
utan fläck av rost

en kniv som gjorde djupt sår
och ej kan vridas
ur

kanske
ångrar du dig
en dag

kommer bedjande om förlåtelse

så länge jag andas
bönfall mig ej

innan jag dör
skriver jag testamente:

efter tre dagar
i solnedgång
en bukett röda nejlikor
lägg på min grav

och i hjärtat
läs detta:

kniven smärtar inte, eller hur?
nu när du inte längre lever
sov fridfullt
alla sörjer tillsammans döden
och lämnar denna
jord






Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-26 02:23



Bookmark and Share


  walborg
Smärtsamma känslor skriver Du om här.
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR