Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten är fri unik..

Personligt tyckande
om ``den fria konsten``
kommer alltid att finnas
vissa ``attackerar``
ständigt med sina ord
om hur det ``egentligen``ska vara
vilka arroganta typer..
som om dom tror sig veta
``konsten är fri för alla``
poetens egna unika ord
det kan ingen annan ändra forma om









mare





Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-26 10:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte ens Larz Gustafsson...
2010-02-26

  walborg
Det är inte första gången som konstnärer strypts av besserwissrar som kräver konformitet och är rädda för frihet.
2010-02-26

  aol
ja så rätt du har, kram,
2010-02-26

    Niklas H
så sant så sant, bra skriviet, tänkvärda slutord
2010-02-26

  Bibbi VIP
"``konsten är fri för alla``
poetens egna unika ord
det kan ingen annan ändra forma om"

Applåder i massor och bokmärke.
2010-02-26

  Anjeska
Instämmer!
Det unika ska bevaras!
2010-02-26

  peter markurth
bra
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP