Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Whats in a name". Ja, jag citerar alltså Shakespeare. För dig.


Du är en träff på Eniro

Du är en träff på Eniro. Jag är etthundrafyra. Gör det dig mer unik? Att det bara finns en du.

Bara du.

Du och ditt namn.

Mig kan du byta ut drygt hundra gånger om och ändå slippa risken att snubbla på andra bokstäver när det hettar. Till.

Mitt namn är din säkerhetslina.

Det finns bara en av dig och det är du. Hundrafyra av mig. Men du håller mig ändå. Just nu. Så behåll mig lite till.

Trots mitt namn. En upprepning x 104 som ger andra att råka välja.

Snälla du byt inte bort mig än.






Fri vers av malin...
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-26 20:29



Bookmark and Share


  Tina-sol
Gillar det moderna och relistiska och samtidigt bräckliga i dina texter.
2010-03-10

  Andreas Widell
schysst skrivet!
härligt, sant! :D


du...
vill du så äre fest i Jordbro ikväll med massor av folk du inte känner...
och mig som du kan låtsas känna! :)
2010-02-27

  Staffan Welroos VIP
klockrent författat! Speciellt; "Det finns bara en av dig och det är du. Hundrafyra av mig." - hela den tankegången är kul och bra... Hehe, får ett leende i nyllet av denna, trots att det kanske inte var meningen. =)
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...