Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EfterLängtaD Bukett

ser i hans ögon. ler. inhalerar. suger in. doften koagulerar. blundar. funderar. rosors doft. jordisk. mer kärleken bakom. andas ut. man måste lukta. se kronbladen. rubiner. skarpa linjer. blad. skimmrande beryll. kärlek insvept i tyll.

tack älskade



sen halkar en stavelse


rosenblad
landade
ord
landade
slog rot

kunde varit vackert

kunde varit vackert

en annan dag kanske. uppropet besvarades ej. ingen närvarande.
förutom två skuggor. kalla. stridande om en lycka.
stridande om

likt droppar av blod
blad på trä
skärvor av kristaller
ner på knä
ser blöt röd akvarell
grön uppkastning
samlar ihop plockar upp
bara utspritt bara försakat
även stjälkarna var brutna
om ändå inte händerna skakat
det enda som var helt
det enda som fanns kvar....
inborrade
osynliga
vassa
taggar
av en efterlängtad bukett


tack älskade...




Fri vers av meje
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meje
meje