Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"sedan dig mamma, sedan dig!"

Att mitt, ditt, vårat barn ska kastas mellan våra hem varannan vecka sliter mitt hjärta i bitar!! Nu ska han till dig...

han hyperventilerar
får fram två ord
två små ord vilka förvandlas till dolkar i min kropp när de yttras
av honom

i den stunden
nu
när jag tänker dom

"sen dig...."

"sen dig...visst mamma (andas och tårarna rinner)... sen dig"

sedan gråter han
sådär tyst
sådär brinnande smärtsamt
som när man själv har ont i hjärtat för att hjärtat kokar
kokar över
vätskan däri förångas & stiger med ett otroligt smärtsamt tryck genom hela kroppen
genom halsen
svider & bränner
pressar sig upp till ögonen
förvandlas till tårar

man är chanslös
kroppen är som en maskin vid det här laget
en motor som kokar över
skakar till och skälver
där står man
oförmögen att röra sig
tårar, svettningar & snyftningar
tills hettan lagt sig
frossa


Jag klandrar mig


-Det går över
-Du vänjer dig

VA?!

Hejdå...




Fri vers (Fri form) av meje
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 18:50



Bookmark and Share


    Avasarti
Ajajaj, det gjorde ont. Klump i halsen. Mycket drabbande text. Du bevisar att den bästa versen är den där formen helt följer innehållet, tycker jag.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

meje
meje