Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffekvarn och bomber









diskussionen förintade vikten av ämnet
från det av djupaste själslig tyngd och längtan



till blott ett ointresse




Fri vers av meje
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 12:45



Bookmark and Share


    Max Poisé
men jag blev jäkligt intresserad...av din text!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

meje
meje