Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....flyter bara med ibland-



..
.....
......
.......
i vatten
finner jag ro
när det forsar
dånande, våldsamt, passionerat
på väg, alltid på väg
finner alltid vägar
kan spegla
kan vila
viska
kan gömma
ger drömmar
kan svartna
ger liv
.....
...
..
.




Fri vers av meje
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 18:43



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en känslan av igenkännande, som att sitta vid en älv, samma men ändå hela tiden en ny !!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

meje
meje