Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART på VITT - på ett papper

SLUTA TÄNK DU BRINNER! SLUTA FUNDERA!

ja det är enklare att vara levande död numera

JAG SVARAR BARA EN GÅNG SKA DU LÄRA DIG!

ja som levande död är man anpassningsbar har jag lärt mig

JAG ÄR INTE SUR, INTE ARG, HAR ALDRIG SAGT SÅ!

ja gud vilka sjuka idéer jag kan få

JAG BLIR ARG NÄR DU BETER DIG SÅDÄR!

ja, jag ber om ursäkt

Dörren slår igen och han är inte kvar här.

och jag kan inte sluta tänka och fundera
utan svar växer tankarna sig större och flera
när du möter mig med ilska och is
förvandlas jag också till kyla på något vis
du blir så arg och jag bara gråter
och även om jag känner att jag borde
...så är det du som förlåter




Fri vers av meje
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-03-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meje
meje