Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enklaste uppmuntran


Då grottan känns för trång
och mörker finns omkring
då spännes livets båge
och hoppet får sin ring

När ljuset bara glimtar
och knappt ger någonting
då skänker Livet glädje
ger ljus till ingenting




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-27 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint och verkligen sant.
Gud kan skapa någonting ur ingenting.
2010-02-27

  aol
så underbara rader ett klart bokmärke,
2010-02-27

  Christine Sabel
Fiiiin!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP