Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är till Calle, i Mönsterås Bluesband, en av de absolut bästa bluesmusiker jag har hört!


Att göra en kvinna lycklig

 

Calle kan göra en kvinna lycklig och glad

med små finurliga texter som rör oss alla

underbar ton i munspel och gitarr

en röst som låter som den snällaste människan i världen

Calle kom! Spela och sjung för mig!

Så gör du en kvinna mycket lycklig...

slår både blommor och choklad.

 

 




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-11-02 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén