Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bor i en skruvad värld... men du, ta en valium så blir det bättre...




sönderplåstrad...

läkekonst?
jag kan le - men gråter
läran om problem och sjukdom
hur vi dämpar och lindrar

de lär oss inte leva

men vem vill ha ett plåster
på öppna magsår
för det var väl inte där
problemet uppkom?

de lär oss överleva

jag gråter
skrattandes
ihopkurad
plåstrad på plåster

men glömde vi inte något?
jo, livet...





Fri vers av Fredric
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-02-27 17:07



Bookmark and Share


  Hans Christian
"jag gråter-skrattandes-ihopkurad-påster på plåster" Så snyggt !
2010-02-28

  etthjärtaäralltidrött
sant
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric