Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valnötsvila

kyrkklockorna...
alltid detta klämtande
jag kan inte andas
av dess tyngd
mot mitt bröst.

kyrkklockorna...
tystnar mitt flämtande
stilla står bröstet
som ett eklöv
singlar höst




Fri vers av Fredric
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-02-28 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric