Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag


Avslut

Samma sak
om och om igen

vi slutar
av

kapar band
oflätar fingrar

avslutar

ändå är vi
alltid

och på något sätt
ofrånkomligt

oavslutade




Fri vers av malin...
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 21:14



Bookmark and Share


  Andreas Widell
I can feel for you...

sånt är påfrestande på något vis! :O


puss och kram, ta hand om dig! <3
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...