Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum fylls med liv

Tomrummet ekar när ljudet slår mot väggarna.

När det fylls upp av en känsla
då infinner sig ett lugn och värme.

Tomrummet blir fyllt med liv
där känslor kan kännas,

iskylan lämnar dess rymd.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-28 21:52



Bookmark and Share


  Roula O
så vackert och njutbart diktat...
2010-03-05

  Suzy med punkterna
Med stor känsla skriver du om känslans lugn som ersätter tomrummet.
2010-03-01

  Niclas Petersson VIP
Mycket av allt här.
Trösterikt.
Hoppfullt.
Bra.
:)
2010-02-28

  Emme VIP
Såå fint skrivet..
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld