Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksamt

 

tänker oss långt inom

vidare

mot mjukare ställen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-03 12:51



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
KärleksÖmt på min ära!
2010-03-04

  Monika A Mirsch VIP
en sällsynt kärleksförklaring - så ljus - så genomskinlig - så sann
2010-03-03

  Ulf Lagerholm
jag fastnade för denna, den är så rart och vedspisknastrande ombonad på något märkligt sätt, och som ren bonus är ju rubrikens "Kärleksamt" ett mer än bara härligt ord

hattlyft!
2010-03-03

  Rosen VIP
så underbar...mina känslor vidgas, för att ge plats inom...
2010-03-03

  Elaine.S VIP
Milt , vackert och verkligen "kärleksamt"
En underbar mjukhet i orden och känslan.
2010-03-03

    Erik E Smith
Innerligt vackert omfång i kärlekens tecken
2010-03-03

    ej medlem längre
åh. där vill jag vara nu.
2010-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
men Carola.....
blir bara alldeles varm
underbart

vilket smycke
2010-03-03

  Måna N. Berger
Underbart tänkt! Inom, vidgas vyerna oändligt.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren