Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga

 

dårad bortom ord
blåste vinden
vändeliga

det var en gång




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 284 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-02 17:48



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
super!!!!
2010-03-03

  Anna*
Lika kort och koncis som vanligt och genialisk i sin uppbyggnad!
2010-03-03

  Eva Langrath VIP
på bara några rader öppnar du sagans magi.
2010-03-02

  Måna N. Berger
(Nu äntligen vill min bockiga dator vara med och kommentera!)
Som du lyckas, Carola, att på fyra korta rader trollbinda med sagans och folkvisans hela magi! Lysande!
2010-03-02

  Catharina Edin VIP
Vilken härlig saga, som börjar just där den tar slut!
2010-03-02

  Anita Hanssen
Du får då till de mest underbara ordvändningar! Njutbart i högsta grad.
2010-03-02

  stenen/ Yv Ericsson
här blåser det storm i sagan. mycket bra!
2010-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sagofint från rättfram, fram och bak och upp och ner.
Fin den här
Sagotöjd
2010-03-02

    ej medlem längre
en saga - en verklighet. så snyggt!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren