Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur smärta föds längtan till befrielse..


Liv bär smärta..

Livet smärtar
alla känslor
som omringar
hjärta själ
färgar formar
för att vi ska förstå
hur det är att vara
människa..








mare













Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 14:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klokt. =)
2010-05-17

  walborg
Väl formulerad tanke om att leva i kontakt med känslorna.
2010-05-17

    ej medlem längre
En mycket sann text!



Hälsn. Ann
2010-05-16

  Nina Nightwish
Väldigt vackert och väldigt sant
2010-05-16

    imnotfinished
sant :)
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP