Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens undergång

Jag träffade en poet en gång
han skrev om jordens undergång
Vi sjöng tillsammans en sista sång
och såg på en sista solnedgång




Fri vers av Edith_
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 22:20



Bookmark and Share


  Sinuhe
Märklig denna undergång i en trall. Väl ordat!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_