Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också


grått är bra


grått är blandningen av dem allihop
färgerna

som regnbågen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-11-02 21:16



Bookmark and Share


  kath
där i ligger vilan ........... otydlig i sin tydlighet ....... men som sagt de finns där alla färgerna ....... har tagit lite paus från att synas ...... trätt tillbaka från världen ett slag....
2005-11-03

    carimba
min senaste blandning blev bajsbrun... undrar om det kan finnas bajsbruna regnbågar också???

eller är det jag som inte ser skönheten i det grå???
2005-11-03

    ej medlem längre
spontant och bra...detta är en tanke direkt tagen ur dina sinnen...
2005-11-02

  Anders P VIP
låter som nån slags affirmation.
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP