Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig!


Ord som inte sägs

Ord som inte kommer fram
för vi säger inte dom till varandra.

Tankar som stannar inom oss
för vi vet inte hur vi ska säga orden.

Outsagda ord som inte sägs
de skapar frågor och undran.

Varför är det så svårt?




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-02 20:45



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Vacker och tankeväckande! Det är så mycket som vi tänker, som borde vara bra att vi sa. Hur många gånger tänker vi inte snälla saker om folk omkring oss, men inte säger dem?

Jättefin!
2010-03-26

  Roula O
jag håller med dig..."Varför är det så svårt?" men det är ett av livets under :)
2010-03-05

  Miss Mod
Levande undringar
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Rädslan............den är ibland större än.......viljan att veta.
Blir som en ond kamp.
2010-03-02

  stenen/ Yv Ericsson
Känner det samma, varför är det så svårt? kanske för att en del inte lyssnar..bra
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld