Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från mig till dig!


Våga leva utanför gränserna

Du läser mig som en öppen bok
trots det så finner du inte svaren.

En fråga skulle ge dig svar
funderingarna skulle kunna lätta.

Att våga möta svaren
är att våga leva fullt ut.

Svaren du finner är inte av tradition

de visar en annorlunda tanke

som kanske inte stämmer in

i det traditionella livsmönster

som är skapat ur åldrigt synssätt.

Min själ är inte som andra
den är "Jag" så som jag är
de orden har du hört förut.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-02 21:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant!

Grattis till placeringen!
2010-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man kan ju inte
vara annat än
den man är
det är ju
det som
ens jag
ju bär...
Väl skrivet!
Grattis till
placeringen!
2010-03-03

    ej medlem längre
"min själ är inte som andra
den är "Jag" så som jag är"


"... Glöm inte dig själv Du är Du"


Hälsn. Ann
2010-03-03

  Miss Mod
En trygg styrka i denna.
2010-03-03

  mare VIP
´´Min själ är inte som andra `´precis, ingen är lik...traditioner kan kväva personligheten..
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Att våga fråga och att våga sara är så svårare än vad vi tror många gånger.
Du beskriver det mycket bra och ja DU är DU och det är så fullt tillräckligt för den som ser det.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld