Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ni ger mig


jag kan höra snöflingorna falla
i tystnaden

de omsluter mig som en mur
stänger in mig
i den värld som är min plåga

när jag ser ut genom fönsterrutan
kan jag nästan känna vindarna
föra allt liv framåt

men inte mitt

i samvetskval stänger jag mina ögon
försöker se den rätta vägen

vintern fryser mina tårar
jag ser
men jag kan inte låta det vara så

kan jag?

värmen från minnena
får isen att smälta inom mig

så mycket is

det är inte rättvist

jag önskar
jag kunde skydda er från min värld
men jag kan inte

förlåt




Fri vers av annso.fie
Läst 463 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-03 00:09



Bookmark and Share


    maija tuori
Den är vacker ..en smula vedmod...
2011-05-05

  Janne
Du utrycker dig
så bra här i din
inlevelserika gripande
text,känner blandande
känslor när jag läser
dina ord
2011-04-25

  kråkan VIP
vackert!
2010-03-05

    Max Poisé
du är ju poet!!
2010-03-03

  Gawain VIP
Vad säger man om något så bra, annat än att det verkligen är så bra! Wow, superlativ,,
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie