Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-03)


Mörkermöte

I mörker
ger det mer
att mötas.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 09:51



Bookmark and Share


  kråkan VIP
så sant..man behöver nog varann mer i mörkret också..är det ljust å glatt behövs ju ingen tröst..tack.bra text..
2010-03-03

  Algotezza VIP
Man slipper se varandra- kan känna på varandra i stället ...
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn