Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-03)


Led mig

Led mig med
den djärvhet du har mod till.
Men för mig aldrig bakom det som ännu är.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-03-03 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn