Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-03)


Blåser inga ord

Och jag blåser inga ord
över den som inte berör.

Inga kärnfulla tankar
till den som inte vilar
i rummet här och nu.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 14:44



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Att vila i sin närvaro
i ordens frånvaro
öppnar stillhetens
famn där man tryggt
kan vila i nuets hamn
2010-03-03

  Stjärnregn
och stör.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn