Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-03-03)


Smack

Kom hit
så ska jag
kyssa dig
till himmelen!




Fri vers av Stjärnregn
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 15:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Himmelskt kan det vara och som en raket kan det bli !
2010-03-03

  MikotoMinagi
Det skulle vara värt ett försök, att få komma till himlen.

Fint skrivet!
2010-03-03

  Fredrik Stillesjö
Hej stjärnregn!

Närmar mig försiktigt... Hälsar Fredrik
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn