Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG är såld!...så överaskat såld i ditt famntag av rårörda rikedomar

jag vet inte vad det är egentligen
jag vet bara det jag ser
framför mig öppnar sig en värld, fylld av den smakrikaste av karameller.

jag är såld!...så överaskat såld i ditt famntag av rårörda rikedomar.

måste jag aveckla min enda renodlade tanke att överleva ett skådespel, så kommer jag sakta smälta bort som en iskub i solens inandömen.

du förbryllar mina känslor i en kaskad av eldrika stormar som tar tag i min urvattnade själ. dina bomullsliknande tankar förädlar en besudlad och tvättäkta idiot. ditt renbad destruerar varje liten del av det smutsiga som annars förökar sig i likriktad och massiv hastighet.

hur gör du?

hur kan du livnära mitt inre med en enda handling? och sedan tveklöst vända ryggtavlan till och försvinna bort i en horisont målad av den överomantiske konstnären själv. jag är förvånad hur mitt stenansikte som normalt krossar sönder alla motstånd förvandlas till en leende och skinande människa.

jag ger dig alla skatter i världen
jag ger dig min själ
jag ger dig hela mitt hjärta
bara jag slipper ditt farväl

jag är så såld och förlorad
att min sömn är en enda tanke
att min dag är en enda syn
att min andning enbart fungerar
för att du finns

jag vet inte vad det är egentligen
jag vet bara det jag ser
framför mig öppnar sig en värld, fylld av den smakrikaste av karameller

jag är såld!...så överaskat såld i ditt famntag av rårörda rikedomar




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-03 19:42



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Intensiv förälskele...¨Det finns mellan raderna något oroväckande...Gillar läsningen och de tankeslingor den ger upphov till!
2010-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
En spänningens alster med intressant uppbyggnad av inre dialog med frågor utan svar
mycket fin genomsyrande ton
tycker om den här och för mig tycker mycket om det nyfräscha
2010-03-03

  stenen/ Yv Ericsson
otroligt laddat är detta! och fan va bra du är!
2010-03-03

    ej medlem längre
Fint...
2010-03-03

  kråkan VIP
tjusigt värre:)
2010-03-03

    Louvisa
Även jag! Helt såld!
Saknar ord... bokmärker!
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Har läst om och om igen och jag är såld på din text.....bokmärker
2010-03-03

  Emme VIP
"Bara jag slipper ditt farväl" Känner igen mig i den här... Applåder!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé