Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan

En avlägsen plats där jag finner ro,

drömmar blandas med vilda tankar

Tavlan hänger fortfarande kvar i den lilla röda stugan,

men vad är det för doft som satt sig i väggarna?

Glömskans makt är inte större än att det glömda blir ihågkommet,

vanmakt att inte få falla bort från tidslinjen obemärkt tynger kvalen

Men tänk ändå, kanske är glömskans makt större än jag kan ana... 




Fri vers av Io
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 22:31



Bookmark and Share


  aol
bra skrift
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io