" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur boken "Vanmakten" http://vanmakten.se




Agnostik

 

har sökt alla gömmen
rivit sönder fingertoppar
mot tillvarons kurragömmalek

 

sitter nu stilla
förundras 
över att de som kallar sig finnare
på de stigar jag gick vilse
ändå fördömer

 

detta gör mer ont än att inte ha funnit     




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 325 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-04 09:00



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Bra, Hanna.
2010-03-04

  Mr Lindemann VIP
söker en stigfinnare och gränsöverskridare som kan guida mig in mot det dära förlovade landet som alla kristna pratar om....

Skämt åsido så för du fram något väsentligt i din text här
2010-03-04

  Nina Ahlzén
Den här är så fin i sin stillhet, sitt vacklande, men ända starka budskap. En pärla.
2010-03-04

    ej medlem längre
Så bra du beskriver detta!
2010-03-04

  Lavinia Röd
Ja, vanmakt var ordet för den här känslan. Mycket väl beskrivet!
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om att det inte finns någon fördömelse för dem som är i Kristus (Rom 8:1).
Hur går det då för dem som är utanför?
2010-03-04

    ej medlem längre
en text som är lätt att känna igen sig i. Vetbästare är så tröttsamma. Även när man själv är sån...
2010-03-04

    ej medlem längre
Självgoda har inte alltid funnit. Men de låtsas...
Jag tycker mycket om denna Hanna!
2010-03-04

  walborg
Smärtsamt budskap i den fina dikten - fördömelse och självrättfärdighet gör ont.
2010-03-04

  Maria Zena Viklund
så sant och så bra skrivet!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken