Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGVISAREN

jag ska dansa på din högra axel
viska in i ditt öra
jag ska visa dig den väg
som kommer dig att förföra

jag ska samvetet måla
och du ska rofyllt förstå
jag ska visa dig den väg
den väg du ska gå

kompassen drar åt lyckan
men lockelsen åt söder
jag ska ge dig ett mål
ett mål du behöver

jag ska dansa på dina högra axel
viska in i ditt öra
de valen som regerar
och svaren du inte vill höra






Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-05 20:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande!!
2010-03-06

  Carola Zettergren
Alldeles, alldeles underbart bra!!!
2010-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
bara helt enkelt så glittrande sprittande underbar
ler bara så stort
2010-03-05

  Emme VIP
Idag är du på hugget =) Riktigt bra text, jag känner igen mig i den...
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé