Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelsens väg följer ni, släpp taget.

Jag går när ni kommer. Jag vänder ryggen åt er...

Ni har lämnat varandra men går hand i hand med besvikelsen. Är det verkligen så mycket bättre?

Slår du mitt nummer kommer jag inte svara, försök. Du kommer inte ens komma fram till min telefonsvarare.

Inte ett ljud. Det är så ni vill ha det. Verkligheten är inte den, den är någon annans. Det fungerar inte så.

Du gör dina val, jag gör mina, han gör sina.

Du är en stor ursäkt.

Just nu.



Ni är värda mer, båda två, trots era brister.

Lämna besvikelsen. Hitta hem.

Inte till varandra men till er själva. Ni klarar er utan honom, besvikelsen.


Besvikelsen går hand i hand med er skiljsmässa. Släpp taget.


Se oss...


...innan jag blir galen.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 20:54



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Bra skrivet.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit