Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aktion stadium

 

hela planen är täckt av grus

[grusplan]


ljusstrålarna släpps ut

[plåtburksmörker]


utövarna intar sina positioner

[erövrare]


de är ensamma i sitt slag

[slaget]


andra är utanför sina gränser

[flyktförsök]


jag går därifrån

[hem]





















Fri vers av alfa VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-05 07:38



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
detta småputtriga framkallar leenden i mitt annars ganska svårprovocerade ansikte

bara en sådan sak
2010-03-06

    sårosa
ljusstrålarna släpps ut

[plåtburksmörker]


; riktigt snyggt
2010-03-05

  Dan Linder
ja du... jag har aldrig blivit besviken när jag öppnat en ny text av herrn och inte den här gången heller. Ord och mening formade som plåtaskar med vassa hörn i nätta rader. Bravo.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén