Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vägrar låta dig vinna över mitt liv.


Effekten du har på mig - haiku

Illamående är din skapande effekt

ångest, varför ska du besöka mig igen

jag motar ej, möter dig.




Bunden vers (Haiku) av En strimma av guld
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 13:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
STARKT!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld