Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken kom-jag fångade den-gjorde den levande.

Fångar en tanke som kom

den ville säga mig någonting.




Den gör mig uppmärksam

på vad som händer omkring mig

vad som finns i mina tankar.



Ett uppvaknande

ur min slummer

grubbel blev till idé.



Blir glad av bara tanken

den gör mig levande.

Min högsta önskan

att i enkelheten finna lyckan

den som bor inom mig själv

leva helt, fullt ut

den tid jag vandrar här.



Jag vill ge av mig själv

en äkta känsla

som visar mig den jag är.



Vill du ta min utsträckta hand,

dela den känslan

med mig vandra?



Blunda, sträck ut din hand

känn min i din hand.


Tillsammans vi vandra.




Fri vers (Modernistisk dikt) av En strimma av guld
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-05 16:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackra längtansord och bilden är skir
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld