Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen jag valde.




En längtan efter något där ute

blåser utanför mitt fönster.


Jag öppnar och välkomnar det in

inte längre rädd för att ta nya steg.


Nu är jag redo att möta det okända

för att bli en nära vän till denna värld.


Jag har modet att möta det som var okänt

som nu är min vän och en väg jag valt.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-05 19:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Lycka önskas på Din väg.
2010-03-21

  Suzy med punkterna
Vad härligt när man kan bli vän med det man inte känner ännu....superbt
2010-03-06

  Eaglemountains VIP
Längtansfullt, och modet att möta det okända - som dyker upp, det egna modiga valet - som få vill möta, som vill stanna kvar i gamla trygga banor .... Väl formulerat!
2010-03-06

    J. Herward
En text jag tar till mig med glädje:) den liksom boostar självförtroendet, fin stämd :)
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld