Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundar II


Detta är jag.
Chiles vildvilsna hundar
hungern
blodet
jakten

Gråter dagarna
Vakar nättera
Stillas
Vi blir aldrig tama

dansande vargar

jag sover.
igen
och vaknar

(i en dröm)




Fri vers av George.
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-05 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.