Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta är jag

Detta är jag.
(kvinna) kommer och går

Hudflagorna faller
till badkarets botten
Jag är olöslig,
men fragmentarisk




Fri vers av George.
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-05 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.